20.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Στην Πάφο η Ολυμπιονίκης Gunn Rita για προετοιμασία

Η Ολυμπιονίκης ποδηλάτισσα Gunn Rita Dahle Flesjå’, από τη Νορβηγία, επέλεξε την Πάφο για την προετοιμασία της φέτος, όπου αναμένεται να αφιχθεί στις 10 Φεβρουαρίου και να παραμείνει για μία εβδομάδα, προτού αναχωρήσει για διεθνή αγώνα στη Νότιο Αφρική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, η φιλοξενία της Gunn Rita στην Πάφο, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΤΑΠ με  συγκεκριμένους ξενοδόχους και εξειδικευμένους διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας, που δραστηριοποιούνται στην Πάφο, με στόχο να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο η Πάφος ως Ιδανικός προορισμός για αθλητές υψηλού επιπέδου.

Όπως αναφέρεται, η Ολυμπιονικής και Παγκοσμιονίκης ορεινής ποδηλασίας Gunn-Rita κέρδισε συνολικά 18 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται στην Πάφο και άλλοι διεθνείς αθλητές για προετοιμασία.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, ο ήπιος χειμώνας, η καλή σχετικά προσβασιμότητα από αέρος, η ικανοποιητική υποδομή για πολλά αθλήματα, η εξαιρετική ποιότητα αλλά και η ευρεία γκάμα ξενοδοχειακών καταλυμάτων, η πανέμορφη ύπαιθρος αλλά και η παφίτικη φιλοξενία συμβάλλουν ώστε να εδραιώνεται όλο και πιο πολύ η επαρχία ως προορισμός για αθλητές υψηλού επιπέδου, σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΤΑΠ.

(ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ