15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στην Πάφο η απονομή των βραβείων του Διεθνούς μαθηματικού διαγωνισμού «ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» 

Στην Πάφο φιλοξενείται φέτος η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής «Ειρήνη και Συνεργασία», ο οποίος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους στο είδος του.

Την οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’, έχει αναλάβει ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο Διεθνής αυτός μαθητικός διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο. Εμπνευστής και θεσμικός οργανωτής είναι ο Ισπανικός Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Ειρήνη και Συνεργασία», αντιπροσωπεία του οποίου θα βρίσκεται στην Πάφο για τους σκοπούς της εκδήλωσης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Οργανισμού Χοακίν Αντούνια. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στον φετινό διαγωνισμό, που είχε ως θέμα  «Γαλαξίας Ειρήνης: Διάστημα, κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας», συμμετείχαν και διακρίθηκαν και αρκετοί μαθητές από σχολεία της Κύπρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ