24.9 C
Paphos
Tuesday, May 21, 2024

Στην κορυφή του κόσμου μαθήτρια από την Πάφο! Παγκόσμιο Χρυσό στην Λογιστική!

Με τον καλύτερο τρόπο επισφραγίστηκε η τεράστια επιτυχία του ιδιωτικού Φροντιστηρίου Γιώργος Μενελάου από την Πάφο μαθήτρια του οποίου εξασφάλισε Παγκόσμια Πρωτιά σε διαγωνισμό Λογιστικής.

Το Φροντιστήριο των επιτυχιών και των Παγκόσμιων Χρυσών στη Λογιστική και την Πολιτική Οικονομία πέτυχε για έννατη φορά μια τέτοια διάκριση, εξασφαλίζοντας ως τώρα οκτώ Παγκόσμια χρυσά και ένα αργυρό. Η μαθήτρια Ραφαέλα Ανδρέου κατάφερε να πάρει το Παγκόσμιο Χρυσό μετάλλιο της Pearson στην κατηγορία LCCI Level 1 Certificate in Bookkeeping.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η 16χρονη μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου παρέλαβε την σπουδαία διάκριση σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Λατσιά.  Αντίστοιχο βραβείο στη σεμνή τελετή παρέλαβε και ο καθηγητής Γιώργος Μενελάου.

Ο κ. Μενελάου με τη σωστή καθοδήγησή του οδήγησε αυτή τη φορά τη Ραφαέλα στην πρώτη θέση παγκοσμίως αλλά και άλλους μαθητές του, σε προηγούμενους διαγωνισμούς στα υψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου σε παγκόσμιους διαγωνισμούς τόσο στην Λογιστική όσο και στην Πολιτική Οικονομία.

Μαθητές του Γιώργου Μενελάου εξασφάλισαν πολλές φορές μετάλλια στις Ολυμπιάδες Λογιστικής ενώ σήμερα φοιτούν στα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Όπως λέει ο ίδιος ο καθηγητής αλλά αποδεικνύεται και για πολλοστή φορά, “Η λεπτομέρεια έκανε και πάλι τη διαφορά”!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ