19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΣΤΕΛΛΑ ΕΥΑ ΤΣΙΑΠΑΛΗ: Τι δήλωσε η μοναδική πρωτεύσασα απο την Πάφο για την επιτυχία της

Σε πελάγη ευτυχία πλέει η μοναδική πρωτεύσασα απο την Πάφο στις Παγκύπριες εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Υπουργείο Παιδείας. 

Η Στέλλα Eύα Τσιαπαλή του Νίκου και της Ζωούλας η οποία με «Γενικό Βαθμό Κατάταξης/Πρόσβασης»: 19,69052 έχει εξασφαλίσει θέση στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κύπρου μιλώντας αποκλειστικά στο PafosPress ανέφερε πως περίμενε ότι θα εξασφαλίσει μια θέση αλλά δεν περίμενε να είναι μέσα στις πρώτες δέκα σε επιτυχία σε όλη την Κύπρο γιατί όπως υπογράμμισε δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά απο τους ίδιους τους μαθητές μόνο αλλά και απο τους υπόλοιπους που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις.

Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη, συμπλήρωσε, που βλέπω την προσπάθεια και τους κόπους μου να αποδίδουν για να συμπληρώσει πως εντατικό διάβασμα έκανε τον τελευταίο μήνα με πολλές επαναλήψεις και σκληρή προσπάθεια και όχι τόσο κατάα τη διάρκεια της χρονιάς.

Διάβαζα, προσπαθούσα και έδωσα ιδιαίτερη έμφαση προς το τέλος κάνοντας πολλές επαναλήψεις και εντατικό διάβασμα και τα κατάφερα ανέφερε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κληθείσα απο το PafosPress να στείλει ένα μήνυμα στους νέους η Στέλλα Έυα Τσιαπαλή ανέφερε πως οι νέοι πρέπει να βάζουν στόχους, να εργάζονται σκληρά για την υλοποίησή τους, να μην διστάζουν να προσπαθήσουν έστω και αν δεν είναι πάντα θετικό το αποτέλεσμα και κάποια στιγμή θα έρθει η δικαίωση και η ανταμοιβή των προσπαθειών τους.

Είναι η στιγμή που πέρνουμε την απόφαση, κατέληξε που θα καθορίσει και το μέλλον μας μέσα απο την σκληρή προσπάθεια και την μεθοδικότητα στη δουλεία μας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ