27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Στα μαύρα η Πάφος- Άδικα και πρόωρα “έφυγε” ο Ιούλιος Δίπλαρος

Είναι απίστευτο όμως δυστυχώς αληθινό. Ακούστηκε σαν ψέμα η είδηση για τον τόσο άδικο και πρόωρο θάνατο του Ιούλιου Δίπλαρου, Ανώτερου Υγειονομικού Επιθεωρητή Πάφου.


Ο Ιούλιος Δίπλαρος ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 57χρόνων έφυγε αναπάντεχα μετά απο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Άνθρωπος ευγενικός, πάντα χαμογελαστός και δοτικός ο κ. Δίπλαρος συνέδεσε το όνομά του με την προσφορά και την αγάπη στον συνάνθρωπο και όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα. Πάντα πρόσχαρος, με διάθεση να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει όλους τους επαγγελματίες του χώρου εστίασης στην Πάφο, όπου ήταν επιθεωρητής ο Ιούλιος Δίπλαρος, “έκτισε” με μεγάλο κόπο γύρω απο το όνομά του μια σπουδαία και καλή φήμη ενός άριστου επαγγελματία που υπηρετούσε με ζήλο και αφοσίωση τη Υγειονομική Υπηρεσία και πρόσφερε στους επαγγελματίες του χώρου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο εκλιπόντας εκτός απο την σπουδαία προσφορά του στο Δημόσιο είχε και έντονη και πλούσια κοινωνική προσφορά μέσα απο την εμπλοκή του στα Διοικητικά δρωμενα του Προοδευτικού Πάφου αλλά και του Συνδέσμου Αποδήμων Καλλέπειας.

Ο Ιούλιος Δίπλαρος του οποίου η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Καλλέπεια η ώρα 3:00μμ καταλείπει σύζυγο και τρια παιδιά, τον Κώστα, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πάφου με το ΑΚΕΛ και Γραμματέα της ΕΔΟΝ Πάφου, τον Χρήστο και τη Μαρία.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ