16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ: Βρέθηκε λύση για το Πάφος- Αθήνα – Πάφος

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών κυρίου Μάριου Δημητριάδη έχει κλειδώσει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα μετά από σχετική συνάντηση μεταξύ εμπλεκομένων φορέων της Πάφου, της COBALT παρουσία του Υπουργού και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση εκτός από τον Υπουργό Μεταφορών, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου και άλλους υπηρεσιακούς, εκ μέρους της Cobalt συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ και άλλοι αξιωματούχοι της αεροπορικής εταιρείας ενώ από την Πάφο παρέστησαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας ΠΑΣΥΞΕ Πάφου και ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

H COBALT στην Πάφο Καλύπτει το Αθήνα-Πάφο-Αθήνα

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τόσο ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καθώς και οι υπόλοιποι φορείς εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών για την καθοριστική συμβολή του και παράλληλα χαιρετίζουν την εξαγγελία της αεροπορικής εταιρείας Cobalt για έναρξη πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Η Cobalt έχει περιλάβει την Πάφο στα νέα πτητικά της προγράμματα για το 2017 με τo δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα και αναμενόμενη περίοδο έναρξης πτήσεων την τελευταία βδομάδα Μαρτίου.

Το νέο πρόγραμμα πτήσεων για την Πάφο εκτός από τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν για την επαρχία και τη Κύπρο γενικότερα, η δραστηριοποίηση της Cobalt στην Πάφο δημιουργεί μια νέα προοπτική. Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να συμβάλει στην μείωση της ανεργίας στην απάμβλυνση της εποχικότητας, να αναβαθμίσει το διεθνές κύρος και την θέση της Πάφου.

Παράλληλα αναμένεται ότι θα αυξηθούν οι αφίξεις μεμονωμένων επισκεπτών καθώς το αεροδρόμιο των Αθηνών μπορεί και εξυπηρετεί επισκέπτες προερχόμενοι από άλλες τρίτες χώρες με όφελος σε παρεμφερείς τομείς της οικονομίας όπως υπηρεσίες, ανάπτυξη γης, εμπόριο, εστιατόρια, κ.α.

Η θετική αυτή εξέλιξη, χαρακτηρίζεται σημαντική και ικανοποιεί τους φορείς της Πάφου. Η εξαγγελία αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της οικονομίας της επαρχίας και δίνει περεταίρω προοπτική και ώθηση στην Πάφο και ενδιάμεση σύνδεση με αγορές που την ενδιαφέρουν,.

Καλωσορίζουμε την Cobalt στην Πάφο και διαβεβαιώνουμε ότι μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να πράξουμε ότι είναι δυνατό για μια πολύ επιτυχημένη παρουσία της στην Πάφο και για επίτευξη των στόχων μας για διείσδυση σε νέους προορισμούς, αύξηση αφίξεων και την περαιτέρω αναβάθμιση του αεροδρομίου Πάφου με σημαντική ολόχρονη δραστηριότητα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ