19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Σπουδαία Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Πάφο-European Golf Resort of the Year 2018 το Aphrodite Hills Resort 

Η Κύπρος στην υψηλότερη βαθμίδα του τουριστικού χάρτη της Ευρώπης

Η Διεθνής Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO) ψήφισε, βραβεύσε και τοποθέτησε το Aphrodite Hills Resort στην πρώτη θέση της Ευρώπης χαρακτηρίζοντας το, πλέον και επίσημα, ως το Καλύτερο Golf Resort σε ολόκληρη την Ευρώπη για το 2018.

Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year 2018 ψήφισαν πάνω από 680 Tour Operators μέλη της IAGTO ανάμεσα σε 65 χώρες,  ειδικευμένοι στον τουρισμό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ανακοίνωση του ονόματος του Καλύτερου Golf Resort, έγινε στις 12 Δεκ 2017 στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Golf IGTM στις Κάννες.

Η Ένωση ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 2538 διαπιστευμένα μέλη από το χώρο του τουρισμού (ξενοδοχεία, γήπεδα golf, αεροπορικές εταιρίες, μέσα επικοινωνίας κτλ, σε 98 χώρες). Τα 680 μέλη από 65 χώρες είναι εξειδικευμένα στον τουρισμό του γκολφ.

European Golf Resort of the Year 2018

Το μοναδικό αναγνωρισμένο PGA National, Cyprus γήπεδο γκολφ των 500,000 τ.μ. είναι ο πυρήνας του πολυβραβευμένου Aphrodite Hills Resort που προσφέρει επιλογές διαμονής και δραστηριοτήτων που ξεχώρισαν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το ξενοδοχείο Aphrodite Hills Hotel by Atlantica Hotels διαθέτει 290 έξοχα δωμάτια & σουίτες, ενώ ένα μεγάλο μέρος των πολυτελών επαύλεων και των διαμερισμάτων παίρνουν τη φιλοσοφία των self catering διακοπών που προσφέρονται από την Holiday Residences, σε άλλα επίπεδα με καινοτόμες υπηρεσίες 5 αστέρων. Τα τελευταία 10 χρόνια κατασκευάσθηκαν και πωλήθηκαν περισσότερα από 750 ακίνητα σε επενδυτές από όλο τον κόσμο από την υψηλού κύρους και παγκόσμιας φήμης Aphrodite Hills Real Estate.

Οι εξαιρετικές συνεδριακές εγκαταστάσεις, η ακαδημία τένις με 9 γήπεδα, το πολυβραβευμένο Retreat Spa by Atlantica Hotels, με 27 δωμάτια εξειδικευμένων θεραπειών, τα 18 εστιατόρια και μπαρ, η ακαδημία ποδοσφαίρου, τα μονοπάτια της φύσης για περπάτημα και τρέξιμο, η ιππασία, η τοξοβολία, η ποδηλασία, το παιδικό club, το υδροπάρκο, το σουπερμάρκετ, οι καφετερίες, τα καταστήματα, το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης, οι πισίνες και το γυμναστήριο, όλα σε μια έκταση γης 234 εκταρίων με βλάστηση που καλύπτει το 90%, αποτελούν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ GOLF RESORT ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Aphrodite Hills Resortτον αγαπημένο προορισμό στη Μεσόγειο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.iagto.com/awards

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ