17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Σκόρπισε χαμόγελα στην Πάφο η απόφαση της Ryanair

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) με ιδιαίτερη θέρμη καλωσορίζει το νέο δρομολόγιο Αμμάν-Πάφο και χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair για επέκταση της παρουσίας της στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου με την έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από τον Μάρτιο  2018 με το Αεροδρόμιο του Αμμάν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, η  εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικής και στρατηγικής σημασίας για την Πάφο και την Κύπρο γενικότερα αφού ικανοποιείται  ένας στόχος των φορέων της Πάφου που τέθηκε προ ετών.

Η απόφαση της Ryanair αναμένεται να συμβάλει, όπως αναφέρεται,  καθοριστικά κυρίως στην ανάπτυξη του τουρισμού, του εμπορίου και του τομέα των  κτηματικών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το δρομολόγιο θα εκτελείται 4 φορές την βδομάδα, με  δυναμικότητα πέραν των 25,000 εισερχόμενων αεροπορικών θέσεων  για την περίοδο 27 Μαρτίου -Οκτώβριο 2018.  

Ικανοποίηση και απο το Δήμο Πάφου

Την πλήρη ικανοποίησή του για την απόφαση της Ryanair να προχωρήσει στην απ’ ευθείας αεροπορική σύνδεση Πάφου-Αμμάν από τον ερχόμενο Μάρτιο με 4 πτήσεις την εβδομάδα, εκφράζει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

 Με δηλώσεις του, ο κ. Φαίδωνος επισημαίνει ότι η αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα της Ιορδανίας ήταν ένας από τους βασικούς, αν όχι  ο βασικότερος στόχος της Αδελφοποίησης που πραγματοποιήσαν το 2016 η Πάφος και το Αμμάν και εξέφρασε την χαρά του γιατί η σχέση αυτή αποδεικνύεται καρποφόρα και αποτελεσματική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κουκουλοφόροι μπήκαν στο Δήμο Πάφου- Τι έψαχναν;

 Η εξέλιξη αυτή, σημειώνει ο Δήμαρχος Πάφου δεν συμβάλει μόνο στην περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στην επαρχία μας, αλλά φέρνει ακόμη πιο κοντά τις δύο Αδελφοποιημένες πόλεις και τους κατοίκους τους, διευρύνοντας έτσι τις προοπτικές για μία ακόμη πιο στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς.

 Η πρώτη πτήση της Ryanair από την Πάφο για το Αμμάν θα γίνει στις 27 Μαρτίου, ενώ τα 4 εβδομαδιαία δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι τον Οκτώβριο 2018, με προβλεπόμενη δυναμικότητα πέρα των 25.000 εισερχόμενων θέσεων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ