24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Σκηνές φαρ-ουέστ στην Πάφο – Ρίχτηκαν πυροβολισμοί για την σύλληψη νεαρού Παφίτη

Στη σύλληψη ενός νεαρού ηλικίας 22 ετών προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία μετά απο περιπετειώδη καταδίωξη και προειδοποιητική ρίψη πυροβολισμών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com .

Συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Αστυνομία συνέλαβε νεαρό ο οποίο προσέγγισε κλεμμένο αυτοκίνητο που οι αστυνομικοί εντόπισαν και είχαν θέσει υπό παρακολούθηση.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί όπως διαφάνηκε από περιοχή της Πέγειας την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο νεαρός ο οποίος γύρω στις 12:30 πμ προσέγγισε το σημείο όπου βρισκόταν το κλεμμένο όχημα σε οδό στην Έμπα, αφού προηγουμένως βγήκε από άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα οδηγός και ένα τρίτο πρόσωπο, επίσης νεαρός άντρας, φαίνεται προσέγγισε το κλεμμένο όχημα για να το παραλάβει και να φύγει.

Τότε εμφανίστηκαν οι Αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν. Αρχικά ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει για να ακολουθήσει καταδίωξη ενώ ρίχτηκαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Από έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 22χρονο Ελληνοκύπριο. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναζητεί τα άλλα δυο πρόσωπα που επέβαιναν στο πρώτο όχημα από το οποίο αποβιβάστηκε ο νεαρός.

Να σημειωθεί ότι στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ