19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΣΙΚΑΠ: Ικανοποιητική αναμένεται η τουριστική κίνηση στην Πάφο

Περίπου το 90% των κέντρων αναψυχής θα λειτουργήσουν την περίοδο του Πάσχα στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φύτο Θρασυβούλου, προσθέτοντας ότι σε καλά επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί η τουριστική κίνηση στα κέντρα αναψυχής την περίοδο αυτή, ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται να λειτουργήσουν μετά από 15 ημέρες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, η προσέλευση ντόπιων και ξένων επισκεπτών την περίοδο του Πάσχα στην Επαρχία Πάφου αναμένεται να είναι ικανοποιητική. Ευελπιστούμε, είπε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ, ότι η έναρξη της τουριστικής περιόδου θα αρχίσει από το Πάσχα και θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, προσθέτοντας πως “στόχος του Συνδέσμου αλλά και της τουριστικής βιομηχανίας ευρύτερα είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου”.

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί την επισιτιστική βιομηχανία, ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε στο εργατικό δυναμικό, προσθέτοντας πως αυτό το θέμα θα πρέπει να φέρει εις πέρας το κράτος και το Υπουργείο Εργασίας με τη συνεργασία ωστόσο όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Χωρίς εργατικό δυναμικό δεν πρόκειται να προχωρήσει η επισιτιστική βιομηχανία”, πρόσθεσε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ