22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Σε σταθερή ανοδική πορεία ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου

Με μοναδικό στόχο την νίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου αγωνίζεται σήμερα Σάββατο στις 2.15 μ.μ. στο κολυμβητήριο Πάφου με τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.

Η ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη θέλει πάση θυσία να κερδίσει αφενός για να συνεχίσει την μεγάλη  αντεπίθεσή της προς την κορυφή και αφετέρου να πάρει και την ρεβάνς της άδικης ήττας του πρώτου αγώνα με 11-9, στη Λάρνακα.

Ο δυναμικός τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Κάρλος Μαύρος μας είπε “Η ομάδα μας μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία. Το Σάββατο με κάθε σοβαρότητα θα υποδεχθούμε την Λάρνακα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Πιστεύω ότι εάν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες και με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας θα πάρουμε άλλη μια επιτυχία. Δεν ξεχνούμε και τον άδικο τρόπο που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Λάρνακα και θα είμαστε διπλά προσεκτικοί και διπλά πεισμωμένοι“.

  “Μόνο νίκη κόντρα στη Λάρνακα, …!”, τόνισε ο τερματοφύλακας Κάρλος Μαύρος

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για τους στόχους του Ναυτικού Ομίλου Πάφου ο Κάρλος Μαύρος μας τόνισε: “Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου είναι η μοναδική ομάδα που έφερε δυο συνεχόμενους τίτλους στην Πάφο και γιαυτό είμαστε υποχρεωμένοι κάθε χρόνο να πρωταγωνιστούμε. Φέτος το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και με τους τρεις ξένους που έχουν όλες οι ομάδες, όμως εμείς έχουμε και αυτή τη χρονιά μια εξαιρετική ομάδα και θα πολεμήσουμε  πείσμα μέχρι και το τέλος  για τον επίζηλο τίτλο! “.

MAYROS 2

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ