20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος – Δείτε ζωντανά πως εξελίσσεται ο καιρός και ποιες περιοχές επηρεάζονται [LIVE]

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα δυνατό να είναι έντονα, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα, περίοδοι με συννεφιά θα εναλλάσσονται με κυρίως αίθριο καιρό, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, περίοδοι με συννεφιά θα εναλλάσσονται με κυρίως αίθριο καιρό, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ