23.9 C
Paphos
Wednesday, May 1, 2024

ΣΑΠΑ: Δεν επετράπη η απόρριψη βοθρολυμάτων στην Βιολογική Μονάδα λόγω μη πληρωμής των οφειλομένων 

Δεν επετράπη η απόρριψη βοθρολυμάτων στην Βιολογική Μονάδα του ΣΑΠΑ λόγω της πληρωμής των οφειλομένων.

Συγκεκριμένα, εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οδηγοί απόρριψης βοθρολυμάτων στην Βιολογική Μονάδα του ΣΑΠΑ λόγω μη πληρωμής των οφειλομένων με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί η εκφόρτωση.

Οι οδηγοί σημειώνουν ότι δεν είναι σωστή η τιμολόγηση γιατί επιθυμούν να πληρώνουν με τον τόνο ενώ το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Πάφου χρεώνει με τα κυβικά . Ο οδηγός Ανδρέας Παναγή συγκεκριμένης εταιρείας Βοθρολυμάτων σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι αυτή την στιγμή η διαφορά υπολογίζεται στα 1.200 ευρώ  ενώ αίτημα τους είναι να γίνεται σωστή καταμέτρηση στο Βιολογικό σταθμό του ΣΑΠΑ όπως γίνεται στο Βιολογικό σταθμό του ΧΥΤΑ με αποδείξεις την ώρα την εκφόρτωσης .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Χριστίνα Γεωργιάδη αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου,  κληθείσα να σχολιάσει από το ΚΥΠΕ την εκδήλωση διαμαρτυρίας  οδηγών έξω από την ειδική υποδομή στην Βιολογική Μονάδα του ΣΑΠΑ,  ανέφερε ότι δεν επετράπη η εκφόρτωση των βοθρολυμάτων σε αυτούς που δεν έχουν καταβάλει τις οφειλές τους. Η διαφορά του τόνου με τα κυβικά είναι ελάχιστη, συμπλήρωσε.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γεωργιάδη ανέφερε  ότι για  κάθε κυβικό βοθρολυμάτων που αδειάζουν στον σταθμό πρέπει να καταβληθεί ένα ευρώ. Με την πάροδο, τιμολογούνται μηνιαία μετά από καταγραφή από ηλεκτρονικό σύστημα, όπως είπε,  ενώ δίδεται περίοδο για την καταβολή των οφειλομένων .
Σε περίπτωση συνέχισε, που δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα τότε οι οδηγίες είναι να μην επιτρέπεται περαιτέρω εκφόρτωση. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ