21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Σάρωσαν τα βραβεία Παφίτες δημιουργοί στον 3ο Πανελληνίο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους

Στο θέατρο του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2016 έλαβε χώρα μια ξεχωριστή εκδήλωση  για ένα εκλεκτό κοινό ερασιτεχνών και επαγγελματιών σεναριογράφων στους οποίους και απενεμήθησαν τα βραβεία του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Συγγραφής Πρωτοτύπου Σεναρίου Μικρού και Μεγάλου μήκους.


Επιπλέον το ίδιο βράδυ έγινε και η απονομή των βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού «ΚΥΠΡΟΣ».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Χρήστος Τεντόμας χορηγός των επάθλων αλλά και η Μαρία Παναγίδου, μορφωτική σύμβουλος της Κυπριακής πρεσβείας. Παρέστησαν επίσης ο Χάρης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, ο Δημήτρης Καλαντίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος, και ο Τάκης Βοίλας, μορφωτικός λειτουργός της Κυπριακής πρεσβείας στην Αθήνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την εκδήλωση χαιρέτισε το μέλος της Ε.Σ.Ε. Ρένος Χαραλαμπίδης την οποία και παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς.

Τα έπαθλα των πανελληνίων διαγωνισμών προσφέρθηκαν από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, τα δε έπαθλα του ΚΥΠΡΟΣ από το Σπίτι της Κύπρου και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ «ΚΥΠΡΟΣ»

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο «ΑΛΑΣΙΑ» της Ναταλίας Νταλχάιμερ

2ο «74» του Παύλου Χαραλάμπους

 

ΕΠΑΙΝΟΣ

«ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΛΟΥΒΙ» της Μέλπως Τρούμπη​

 

Φωτογραφία

Ναταλία Νταλχάιμερ (1ο Βραβείο), Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, Παύλος Χαραλάμπους (2ο Βραβείο)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ