17.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Πότε «κτυπάει» η Πηνελόπη την Κύπρο- Η πρόγνωση του καιρού

Το χαμηλό βαρομετρικό που επηρεάζει την Ελλάδα αναμένεται να επηρεάσει και την Κύπρο από αύριο το βράδυ, σύμφωνα με τον Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, Λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Συγκεκριμένα, αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, µε το ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού από το µεσηµέρι.

Την Κυριακή αναµένονται αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή και άνοδο από το Σάββατο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ