29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Πότε έρχονται Κύπρο το iPhone 8 και το επετειακό iPhone Χ

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του iPhone, η Apple παρουσίασε την επετειακή έκδοση του, το iPhone Χ, που προκάλεσε για μια ακόμα φορά συζητήσεις ανάμεσα στους φαν και στους πολέμιούς του.

Λίγο η τιμή, που όπως πάντα είναι τσιμπημένη και λίγο οι διαφοροποιήσεις που δεν άλλαξαν και κάτι ριζικό, προκάλεσαν τις συζητήσεις.

Στο επετειακό iPhone έχει αντικατασταθεί το Home Button για χάρη της νέας οθόνης τεχνολογίας OLED, η οποία έχει διαστάσεις 5,8 ιντσών και καλύπτει όλη την πρόσοψη της συσκευής, καταργώντας ουσιαστικά τα περιθώρια που υπήρχαν στα προγενέστερα μοντέλα, αλλά και στο νέο iPhone 8 και 8 plus.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η διπλή κάμερα των 12 MP διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή, ενώ η Apple υπόσχεται ότι η εμπρόσθια κάμερα είναι σε θέση να προσφέρει μία επαναστατική εμπειρία φωτογραφιών selfie με τη χρήση λειτουργίας πορτραίτου.

Επιπλέον, το επετειακό iPhone περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση και είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη.

Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus διαθέτουν και αυτά ασύρματη φόρτιση, ταχύτερο εξαπύρηνο επεξεργαστή που μπορεί να εκμεταλλευτεί και τους 6 πυρήνες του ταυτόχρονα και καλύτερη κάμερα, χάρη στον βελτιωμένο αισθητήρα που διαθέτουν, ενώ είναι διαθέσιμα πλέον σε δύο επιλογές χωρητικότητας: 64 gb και 256gb.

Εκτεταμένες είναι οι αλλαγές και στο λειτουργικό σύστημα της Apple, iOS 11, με σημαντικότερη την εισαγωγή δυνατοτήτων επαυξημένης πραγματικότητας, χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την gaming εμπειρία των χρηστών, αλλά και στον σχεδιασμό αντικειμένων.

Η Κύπρος υποδέχεται το iPhone 8 και 8 plus στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ περί τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται η άφιξη του επετειακού iPhone 10.

Αναμενόμενη τιμή για τα iPhone 8 και 8 Plus, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι 820-840 ευρώ και από τα 920-940 ευρώ αντίστοιχα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ