22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Πόσες χιλιάδες διάβασαν το Πρωταπριλιάτικο μας ψέμα; Ο “πονοκέφαλος” στην Αστυνομία

Ένα έξυπνο όπως αποδείχθηκε πρωταπριλιάτικο ψέμα επέλεξε και φέτος το PafosPress.com για να τηρήσει την παράδοση που θέλει τα Μέσα Ενημέρωσης την ημέρα αυτή να δημοσιευουν μια ψευδή είδηση.

Το δικό μας πρωταπριλιάτικο ψέμα αφορούσε μια 17χρονη από την Πάφο η οποία βρήκε ένα τσαντάκι ώμου με €87.350 και το παρέδωσε στην Αστυνομία. 

Η “είδηση” αμέσως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Google Analytics διαβάστηκε από περισσότερους από 7000 αναγνώστες του PafosPress.com. (ΒΛΕΠΕ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ) 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτό όμως όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε και την εύλογη περιέργεια/απορία και “ενδιαφέρον” τόσο σε συναδέλφους δημοσιογράφους, όπως πληροφορηθήκαμε, όσο και σε πολίτες αλλά και αρκετούς αστυνομικούς οι οποίοι τηλεφώνησαν μετά τη δημοσιοποίηση της “είδησης” στο τηλεφωνικό Κέντρο της Αστυνομίας Πάφου αλλά και στον αξιωματικό υπηρεσίας και ζητούσαν να ενημερωθούν για το θέμα και τις λεπτομέρειες του.

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία ή την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσαμε σε κάποιους αλλά η μέρα “επιβάλει” να λέγονται αθώα ψεματάκια!

Αυτό πάει να πει Πρωταπριλιάτικο ψέμα! Να είναι τόσο πιστευτό που να μοιάζει με αληθινό!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ