19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Πρώτη πτήση της CYPRUS AIRWAYS από Πάφο προς Αθήνα

Θερμή υποδοχή στα αεροδρόμια Πάφου και Αθήνας

Η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Πάφο προς Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Το αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα. Στην πύλη προσφέρθηκαν γλυκά σε όλους τους επιβάτες που ταξίδεψαν προς Πάφο. Παρομοίως, το Αεροδρόμιο της Πάφου καλωσόρισε την πρώτη πτήση της Cyprus Airways από την Αθήνα με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα.

Η Cyprus Airways συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα. Εκτός από τη σύνδεση με την Αθήνα, η Cyprus Airways θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2020.

Η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της από την Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ηράκλειο για τη χειμερινή περίοδο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways Natalia Popova δήλωσε “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε πτήσεις από το αεροδρόμιο της Πάφου, το δεύτερο αεροδρόμιο της Κύπρου. θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα για βελτιώσεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από την Κύπρο δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

Σχετικά με τη Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Kiki Haida, +357 24 020 976,  [email protected]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ