21.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Προώθηση της Πάφου στην Τουριστική Έκθεση Μόσχας

Στην Μόσχα μεταβαίνουν εκπρόσωποι του Φορέα Τουρισμού Πάφου και δεκάδες ξενοδόχοι για να συμμετάσχουν στην Τουριστική έκθεση MITT Μόσχας από τις  23-25 Μαρτίου 2016. 

Όπως είναι γνωστό η ρωσική αγορά τα τελευταία χρόνια αποδείχτηκε σωτήρια για τον Τουρισμό της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα σκαρφαλώνοντας το έτος 2014, στους 636,000 επισκέπτες. Για το 2015 λόγω των διαφόρων προβλημάτων και γεγονότων οι αφίξεις περιορίστηκαν στις 525,000 ενώ για το 2016  δυστυχώς ακόμη το πεδίο είναι θολό  και οι ενδείξεις ρευστές.

Παρά την κάθοδο  νέων τουριστικών οργανισμών  με έναρξη προγραμμάτων προς την Πάφο-Κύπρο και την “θεωρητικά” αυξημένη ροή τουριστών που πιθανόν να επιλέξουν την Κύπρο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικοί προορισμοί, οι προβλέψεις ακόμη δεν μπορούν  να είναι επισφαλείς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πάφος συμμετέχει και φέτος στην εν λόγω έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατίθεται από τον Κ.Ο.Τ και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν  συναντήσεις με διαφόρους τουριστικούς παράγοντες ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί πληροφοριακό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

Στην εν λόγω έκθεση οι μεμονωμένοι ξενοδόχοι όσο και οι εκπρ. της Ε.Τ.Α.Π θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τον προβλεπόμενο προγραμματισμό για το καλοκαίρι 2016, την ροή κρατήσεων καθώς και τις τάσεις που επικρατούν ή προδιαγράφονται.

Ιδιαίτερα άγνωστο στην εξίσωση των τουριστικών αφίξεων για την καλοκαιρινή σεζόν 2016 παραμένει το πώς θα αντιδράσει το ταξιδιωτικό κοινό στα πακέτα διακοπών προς την Κύπρο λόγω κυρίως της ισοτιμίας ρουβλιού έναντι του ευρώ αλλά και των προβλημάτων σε άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς .

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ