21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: Παραμένουν τα προβλήματα σε κάποιους δρόμους στα ορεινά

Συνεχίζουν να παρατηρούνται κάποια προβλήματα στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, λόγω των καιρικών συνθηκών, με την Αστυνομία να επαναλαμβάνει τις συστάσεις της προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, εξαιτίας και της ολισθηρότητας του δρόμου σε κάποιες περιπτώσεις.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο στις 10.30πμ, οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ ο δρόμος Πλατρών – Τροόδους, είναι μεν ανοιχτός για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηρός.

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί, είναι επίσης οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Κακοπετριάς (Pinewood).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης οι δρόμοι Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Κύκκου – Μηλικουρίου και Κάμπου – Ορκόντα έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ