21.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ: Πάει Λεμεσό για την πρώτη νίκη

Κ.Ν. Άγιου Αθανασίου -Προοδευτικός Πάφου (Σάββατο Λυκειο Λινόπετρας 4:00)

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Προοδευτικός τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α κατηγορίας χάντμπολ . Η Παφιακη αμάδα ηττήθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό παιγνίδι από το Κ.Ν Άγιου Τριμιθιάς με 26-25.

Για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα αλλά και τη φετινή προσπάθεια του Προοδευτικού μίλησε στο PafosPress o τεχνικός των ερυθρόλευκων Χαράλαμπος Στυλιανού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έχετε ξεπεράσει την ήττα απο το πρώτο παιγνίδι;

Το πρώτο παιγνίδι κρίθηκε από ένα γκολ με πέναλτι στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν παίξαμε ούτε στο 50% των δυνατοτήτων μας. Είχαμε τέσσερις σοβαρές απώλειες παικτών μας. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Την ομάδα αυτή την περσυνό χρόνια την κερδίσαμε δυο φορές. Φέτος έχει ενισχυθεί πολύ.

Ακολουθεί δεύτερο εκτός έδρας παιγνίδι με το Κ.Ν. Άγιου Αθανασίου στη Λεμεσό. Ποιος είναι ο στόχος σας;

Έχουμε πάλι όμως κάποιες απώλειες παικτών μας. Εμείς πάμε για την νίκη.

Η ομάδα είναι πιο δυνατή φέτος; Που θέλετε να τερματίσει;

Ο Προοδευτικός είναι η μοναδική ομάδα της Πάφου στο πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες είναι από την Λευκωσία και υπάρχει μια μόνο ακόμη μια από τη Λεμεσό. Στη Λευκωσία γίνεται ανακύκλωση παικτών. Είμαστε μια αμάδα με σταθερό ρόστερ. Δεν κάνουμε προσθέσεις και αφαιρέσεις.

Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να πάρουμε παίκτες από άλλου ακόμα και ελεύθερους . Δεν έρχονται στην πόλη μας. Είμαστε όμως μια δυνατή αμάδα. Με 16-18 πολύ κάλους παίκτες. Ο στόχος είναι η πρώτη τετράδα .

Το Πρωτάθλημα θα είναι βελτιωμένο φέτος;

Θα είναι. Όλες οι ομάδες ειδικά της Λευκωσίας που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν έχουν ενισχυθεί πολύ.

Από τη βοήθεια του έχει ο Προοδευτικός είστε ευχαριστημένοι;

Φέτος ξεκινήσαμε με ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο πρόεδρος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ