21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Προβλήτα Πάφου: Διορισμός εκπροσώπου στην ομάδα έργου για την εκπόνηση μελέτης

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ενημερώθηκε σήμερα με επιστολή που απέστειλε η Διευθύντρια του Τμήματος Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ότι το Τμήμα έχει διορίσει εκπρόσωπο στην ομάδα έργου για την εκπόνηση της μελέτης για την δημιουργία της προβλήτας της Πάφου, ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ανδρέας Δημητριάδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως με αυτή την επιστολή και τον διορισμό ολοκληρώνεται η ομάδα έργου και θα αρχίσει άμεσα η εκπόνηση της μελέτης στην περιοχή για την δημιουργία της προβλήτας στην Πάφο.

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως το έργο είναι αρκετά σημαντικό για την οικονομία του τόπου γιατί θα εντάξει την Πάφο στον χάρτη των λιμανιών αναψυχής με σοβαρές εγκαταστάσεις για κρουαζιερόπλοια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την δημιουργία προβλήτας, σημείωσε, θα αναπτυχθεί ο τουρισμός των κρουαζιερόπλοιων και θα έχει πολλά οφέλη για την οικονομία, για την ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού και για τον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ