19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Βρέθηκε σε εγκατελειμμένο σπίτι ο 61χρονος που δήλωσε με σημείωμα ότι θα αυτοκτονούσε

Εντοπίστηκε τελικά πριν απο λίγο ο 61χρονος ο οποίος είχε χχαθεί νωρίτερα στην Πέγεια και που προηγουμένως είχε αφήσει χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. 


Συγκεκριμένα ο βρετανός εντοπίστηκε σε εγκατελειμμένο σπίτι στην Πέγεια και είναι καλά στην υγεία του.

Νωρίτερα η Αστυνομία και Πολιτική Άμυνα Πάφου έδωσαν πραγμαατική μάχη με τον χρόνο για να αποτρέψουν τα χειρότερα μετά απο χειρόγραφο σημείωμα αυτοκτονίας το οποίο άφησε 60χρονος μόνιμος κάτοικος Πέγειας σε κατάστημα φίλης του στο οποίο αναφέρει πως θα θέσει τέρμα στη ζωή του πηδώντας απο βράχο σε συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα ο βρετανός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress, αναφερόταν με σοκαριστικές λεπτομέρειες στο θάνατό του ζητώντας μεταξύ άλλων και τρόπους ταφής της σορού του.

Η πληροφορία την οποία έλαβε ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας κινητοποίησε αμέσως την Αστυνομία αλλά και την πολιτική Άμυνα η οποία απέστειλε στην περιοχή ειδικό κλιμάκιο έρευνας και διάσωσης με τη συμμετοχή δύο αυτοκινήτων και ένδεκα στελεχών της οι οποίοι χτένισαν στην κυριολεξία την περιοχή χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή ο βρετανός βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για προληπτικούς λόγους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ