21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πρεμιέρα για την Apple TV – Πώς “κερδίζετε” 12 μήνες δωρεάν συνδρομή

Είναι δωρεάν για έναν χρόνο για όποιον αγοράσει μία συσκευή Apple.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η συνδρομητική υπηρεσία streaming της Apple με την ονομασία Apple TV, η οποία φιλοδοξεί να «χτυπήσει» στον ανταγωνισμό το Netflix, την Amazon και την επερχόμενη Disney+.

Από το σύνολο του προγράμματος που μπορεί κανείς να απολαύσει, είναι η υποσχόμενη σειρά The Morning Show, που αποτελεί μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές σειρές που έχουν γίνει ποτέ.

Πρωταγωνιστές είναι η Τζένιφερ Ανιστον η Ρις Γουίδερσπουν και ο Στίβεν Καρέλ, που έχουν τους ρόλους των παρουσιαστών ενός πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικού talk show.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η τιμή στην οποία «βγαίνει» ανέρχεται σε μόλις $4,99 το και αποτελεί την ανταγωνιστικότερη μέχρι στιγμής τιμολόγηση, καθώς όπως τη χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τιμ Κουκ, πρόκειται για «δώρο στους χρήστες μας».

Ωστόσο, η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο για όποιον αγοράσει μία οποιαδήποτε συσκευή Apple.
Την ίδια ώρα, το Netflix κοστίζει $13 και το HBO Max $15.

Ωστόσο, οι αρνητικές κριτικές που έχει λάβει μέχρι στιγμής θέτουν υπό αμφισβήτηση την ικανότητα της εταιρίας να προσελκύσει συνδρομητές, η υπηρεσία βρίσκεται ήδη με την «πλάτη στον τοίχο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα – Disney, Warner Media, Comcast – ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη δική τους αντίστοιχη πλατφόρμα tv streaming, με στόχο να δώσουν τη μάχη τους ενάντια στο ήδη πετυχημένο Netflix.

Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Apple είναι ότι η αγορά ίσως οδηγείται σε κορεσμό. Με ένα τεράστιο μέγεθος περιεχομένου, δεν είναι σαφές αν οι καταναλωτές θα μετακινούνται μεταξύ των υπηρεσιών ή αν θα εγγραφούν σε πολλές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ