24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Πραγματοποιείται την Κυριακή ο «Γύρος της Πάφου» 

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες του Δήμου Πάφου για να φιλοξενήσει την Κυριακή την μεγάλη καθιερωμένη εκδήλωση μαζικού αθλητισμού «Γύρος της Πάφου» που διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά,σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Πλατεία Δημαρχείου).

Ο «Γύρος της Πάφου» περιλαμβάνει τέσσερις ειδικές διαδρομές την διαδρομή 500 μ. για παιδιά Α΄ και Β΄ τάξης Δημοτικού, την διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά Δ΄ – ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού και δύο διαδρομές 3 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα, για οκτώ συνολικά κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο  Δήμος Πάφου, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Γύρος της Πάφου» 2019, που θα πραγματοποιηθεί αύριο  Κυριακή 7 Απριλίου, θα είναι κλειστοί από τις 8.00 – 11.00 το πρωί, η Λεωφ. Γρίβα Διγενή, καθώς και οι δρόμοι που καταλήγουν σ’ αυτήν, Λεωφ. Ευαγόρα Παλληκαρίδη, μέχρι το ύψος με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου, οι οδοί Κώστα Καρνάβαλου, από το ύψος με την οδό Ζήνωνος, Βλαδίμηρου Ηρακλέους και Αδώνιδος.

Επίσης η  Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου, από το ύψος της Λεωφ. Γρίβα Διγενή μέχρι την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και οι οδοί  25ης Μαρτίου, Ιωάννου Αγρότη, Γλάδστωνος, Νίκου Αντωνιάδη, μέχρι το ύψος με την οδό Ερμού.

Όλοι οι χώροι στάθμευσης θα είναι ανοικτοί για το κοινό.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, το Σωματείο Ερασιτεχνών και Βετεράνων Αθλητών «Στέλιος Κυριακίδης», το Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου», το Paphos Running Club, West Coast Runners, το Σωματείο Δρομέων «Ευ Ζήν» και το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ