23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Που έχουμε καταντήσει- Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητριών σε σχολικό λεωφορείο [βίντεο]

Σοκ προκαλεί βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο απεικονίζονται μαθήτριες να πιάνονται στα χέρια μέσα σε σχολικό λεωφορείο, έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, ενώ οι μαθητές επέστρεφαν στα σπίτια τους από το Γυμνάσιο όπου φοιτούν.

Οι βρισιές, οι φωνές, οι κλωτσιές μεταξύ των μαθητριών αφήνουν πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά στις σχολικές μονάδες αλλά και έξω απ΄αυτές όταν κτυπήσει το τελευταίο κουδούνι, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως τέτοια περιστατικά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και θα διερευνηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η θέση του Υπουργείου Παιδείας:

Για το περιστατικό βίας, ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου, ενώ επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο, τοποθετήθηκε εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας, ο Ανώτατος Λειτουργός του Υπουργείου, Στέλιος Ορφανός, ο οποίος δήλωσε ότι ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί για το περιστατικό και αμέσως λειτούργησαν οι απαραίτητοι μηχανισμοί.

«Ενημερωθήκαμε από λειτουργούς για το περιστατικό και αμέσως λειτούργησαν όλοι οι μηχανισμοί που έχουν στα χέρια μας. Το σχολείο επισκέφθηκε η εκπαιδευτική ψυχολόγος του σχολείου η οποία συνομίλησε με την μαθήτρια που δέχθηκε τα κτυπήματα, ώστε να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μαθήτρια δεν υπέστη ψυχολογικό σοκ», είπε ο κ. Ορφανού.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η μαθήτρια συνομίλησε με την σύμβουλο της σχολική μονάδας, με την οποία η μαθήτρια έχει επαφή.

Όπως μας λέχθηκε, οι λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας, θα επισκεφθούν εκ νέου την σχολική μονάδα όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ώστε να διαβεβαιωθούν ότι μετά το περιστατικό όλα λειτουργούν κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Τέλος, ο κ.Ορφανός, τόνισε πως το περιστατικό δεν αφορά σε καμία περίπτωση bulling, «αλλά περιστατικό το οποίο είναι μεμονωμένο, όπως αυτά που σπανίζουν και σημειώνονται σε σχολικά λεωφορεία και τα οποία είναι καταδικαστέα από το Υπουργείο», είπε.

Σημειώνεται πως, η μαθήτρια παρευρέθηκε σήμερα στη σχολική μονάδα.

.

.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ