17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ποταβρίστου! [του Παναγιώτη Α. Βορκά]

Καταστρέφουμε τον πλανήτη μας σαν να μην υπάρχει αύριο. Τροπικά δάση αφανίζονται, τα πλαστικά στις θάλασσες της γης μέχρι το 2050 θα είναι περισσότερα από τα ψάρια, απομυζούμε από τα βάθη του πλανήτη μας κάθε ικμάδα ορυκτού πλούτου, κάθε πηγή ενέργειας και κάθε φυσικό πλούτο με τον οποίο ευλογήθηκε αυτός ο πλανήτης.

Που θα μεγαλώσουν οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας; Ας ποταβριστούμε όλοι μας, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας!

Στις 21 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικούς Καθαρισμούς των Ακτών, μια αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, οργανώνει μια πρωτότυπη εκστρατεία για όλους. Η εκστρατεία καθαρισμού με τον ενεργητικό και παρακινητικό τίτλο potavristou επιχειρεί να ενεργοποιήσει όλους μας. Ο κάθε ένας από μας να βάλει το δικό του μικρό λιθαράκι για τον καθαρισμό τόσο των ακτών όσο και των θαλάσσιων νερών. Για αυτό, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, όπου και να είστε, καθαρίστε τις θάλασσες και τις ακτές μας!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παναγιώτης Α. Βορκάς

Γενετιστής

Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Σ. ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ