29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Ποιός είναι ο Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως;

Βιογραφικό Σημείωμα Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελου Γεωργίου Οδυσσέως

Γεννήθηκε στις 20/7/1956 στην Πόλη Χρυσοχούς. Είναι το τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας από έξι αγόρια και ένα κορίτσι. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Στεφάνου, με την οποία απέκτησε μια κόρη την Βαλεντίνα.

Πρίν την εκλογή του το 2001 υπηρέτησε για 25 χρόνια στον Συνεργατισμό σαν προϊστάμενος του εμπορικού τμήματος της Σ.Π.Ε Πόλεως Χρυσοχούς και αποχώρησε αμέσως μετά την εκλογή του ως Δημάρχος το 2001, επανεκλέγηκε το 2006 καθώς και το 2011.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είναι πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Παραλίων, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ευημερίας Ασθενών Νοσοκομείου Πόλεως, πρόεδρος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πόλης Χρυσοχούς, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Δήμου και Κοινοτήτων Διαμερίσματος Χρυσοχούς, μέλος Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, μέλος της Συντονιστική Επιτροπή Κόμματων και Οργανώσεων Πάφου, μέλος του Χ.Υ.Τ.Α Πάφου, επίτιμος Πρόεδρος του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου και μέλος του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης.

Αγαπητοί Συνδημότες Δηλώνω και Πάλι Παρών.

Διεκδικώ την  Δημαρχία της  Πόλη μας  με περισσότερες εμπειρίες και  γνώσεις, αφού πιστεύω ότι  μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτόν τον όμορφο τόπο. Απευθύνομαι σε εσάς, σε όποιο πολιτικό χώρο και εάν ανήκετε, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά, δεν έχουν χρώμα ούτε και ταυτότητα.

Φίλες και φίλοι,  έγιναν σημαντικά βήματα μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για βελτίωση της συνολικής εικόνας του Δήμου μας, όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι απομένουν πολλά και σημαντικά ακόμα να γίνουν, για αυτό και ζητώ την ψήφο σας, ώστε να ολοκληρώσουμε αυτά που αρχίσαμε και αυτά που οραματιστήκαμε. Σας καλώ, λοιπόν, να συστρατευτείτε μαζί μας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.

aggelos-net-neon

 

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ