15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ: Πνίγηκαν απο τη σκόνη και τα χώματα στο Μούταλλο

Καταγγελίες για δημιουργία οχληρίας και προβλήματα με σκόνη και χώματα κάνουν κάτοικοι του Μουτάλλου με αφορμή τη πρόσφατη λειτουργία μικρής σκυροθραυστικής μονάδας σε κατοικημένη περιοχή για τις ανάγκες των έργων ανάπλασης της Πάφου.

Συγκεκριμένα η μονάδα η οποία επεξεργάζεται χώματα και πέτρες λειτουργεί δίπλα απο την υπηρεσία διαχείρησης τουρκοκυπριακών περιοχών με αποτέλεσμα ο θόρυβος αλλά κυρίως η σκόνη και τα χώματα να καταλήγουν στα σπίτια που γειτνιάζουν στο σημείο τόσο προς την τα Κάτω Περβόλια όσο και προς τον Μούταλλο και συγκεκριμένα δίπλα απο το Δημοτικό σχολείο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress τα παράπονα είναι απόλυτα δικαιολογημένα αφού ο κόσμος έχει στην κυριολεξία πνιγεί στην σκόνη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ιδιαίτερο αναφοράς, όπως μας ελέχθηκε, είναι το ότι στην περιοχή διαμένουν ως επι το πλείστο ηλικιωμένα άτομα κάποια απο τα οποία μάλιστα έχουν και αναπνευστικά προβλήματα τα οποία λόγω της σκόνης έχουν επιδεινωθεί σημαντικά.

Δημοτική πηγή σχολιάζοντας τα πιο πάνω χαρακτήρισε δικαιολογημένα τα παράπονα αναφέροντας ωστόσο πως τα έργα πρέπει να προχωρήσουν έτσι και αλλιώς όμως μπορεί να γίνει μια διευθέτηση ίσως με προηγούμενο ράντισμα με νερό το οποίο θα περιόριζε αισθητά την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα.

Υπομονή…

2221

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ