19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πλούσια η δράση του σωματείου κολυμβητών «Βρυσούθκια Κέλπετρη»

Tην δέσμευση ότι το Σωματείο των Χειμερινών κολυμβητών Βρυσούθκια Κέλπετρη της Πάφου θα συνεχίσει την δράση του και την κοινωνική προσφορά έδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε αυτές τις μέρες.


Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια ανανέωσε το ραντεβού του την Πρωτοχρονιά στα Δημοτικά Μπάνια, όπου μετά το πρωινό κολύμπι θα γίνει το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας και πολλές εκπλήξεις.

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος από την δική του πλευρά ανέφερε ότι αξίζουν πολλά μπράβο στους Χειμερινούς Κολυμβητές της Πάφου, αφού με την πλούσια δράση τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι ένα από τα πιο ενεργά σωματεία παγκυπρίως.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε, τον κ. Φαίδωνος, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδροτης επιτροπής παραλιών Νίκο Σιμιλλίδη και τους 85 κολυμβητές, που έδωσαν το παρών τους στην Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα και υποσχέθηκε ότι το σωματείο θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική του προσφορά, με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, στο άμεσο μέλλον.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ