22.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Πηγή έμπνευσης η Μαρία Μασούρα: Η “Λυκομάνα” απο την Πάφο που νίκησε την παχυσαρκία

Μιλώντας μαζί της αμέσως σε κερδίζει. Άνθρωπος καλός, χωρίς επιτήδευση, με ζεστή καρδιά και πάντα χαμογελαστή. Πηγαία καλοσύνη ακόμη και σε περιόδους που η ίδια μπορεί μέσα της να μην ήταν στα καλά της, έδινε τον καλύτερο της εαυτό και ήταν πάντα φιλική και ανθρώπινη.


Τους τελευταίους έξι μήνες ο πλούτος αυτός υπερχειλίζει απο παντού. Κυρίως όμως απο τα μάτια. Λάμπουν, είναι πιο ζωντανά απο ποτέ, σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας πλέον δεν έχουν ίχνος απο σύννεφα, είναι φωτεινές, λαμπερές, ολοκάθαρες, γεμάτες ενέργεια και όλο μηνύματα. Μηνύματα δύναμης ψυχής, ότι ένας άνθρωπος αν θελήσει πραγματικά κάτι δεν έχει παρά να το διεκδικήσει και να το κερδίσει. Έτσι ακριβώς κέρδισε και η Μαρία τη …νέα Μαρία, την νέα της ζωή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε πιο κάτω την εξομολόγησή της:

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που σαν ήμουνα μικρή, ο πατέρας μου στην προσπάθεια του να με μάθει να μην τρώω πολλές λιχουδιές και να βάζω βάρος, μου έδειχνε μια διαφήμιση στην τηλεόραση της ΕΡΤ ή της ΥΕΝΕΔ δεν θυμάμαι, θα σας γελάσω. Η διαφήμιση λοιπόν αυτή, έδειχνε μια καρδιά η οποία κτυπούσε και ταυτόχρονα ένα χέρι που ερχόταν την έπιανε, την έσφιγγε, την έσφιγγε μέχρι που έσπασε. Και τότε μια φωνή στιβαρή και τρομακτική θα την έλεγα, βροντοφώναζε : «το πάχος σκοτώνει την ζωή!!»
Εγώ μικρό παιδάκι όλο έτρωγα γλυκά, λιχουδιές και μεγαλώνοντας δεν σταμάτησα παρά μόνο συνέχιζα να τρώω νοστιμιές είτε της ζαχαροπλαστικής είτε της μαγειρικής και οποιασδήποτε κουζίνας, δεν έβγαζα σκάρτο κάτι.
Τα χρόνια πέρασαν και παρόλο που η οικογένεια, οι γονείς και οι φίλοι που αγαπούσαν με συμβούλευαν να κάνω μια επέμβαση στομαχιού και έτσι να απελευθερωθώ από το πάχος που με καθήλωνε.
Εγώ, ανένδοτη και δώστου να απολαμβάνω διάφορες λιχουδιές, λουκούλλεια γεύματα και νόστιμα εδέσματα.
Μέχρι που έγινα 150 κιλά και τελικά οι διαφωνίες και η μάχη στο σπίτι συνεχιζόταν αφού κι εγώ δεν έλεγα να αλλάξω αλλά κι άρχιζα μια δίαιτα δεν κρατούσε πολύ, οπότε δεν είχα την δυνατότητα να χάσω κάποια κιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑ

ΣΤΟ PafosYGEIA.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ