15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο από το Πετρίδειο Ίδρυμα

Τo Πετρίδειο Ίδρυμα που ιδρύθηκε από τους μεγάλους ευεργέτες της Πάφου, μακαριστούς Χριστόδουλο και Μαρία Πετρίδη, με σκοπό τη στήριξη της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού της πόλης, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά αθλητικό συμπόσιο με θέμα “Πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο”.

Το φετινό αθλητικό συμπόσιο θα είναι αφιερωμένο στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής θα συντονίσει το καλαθοσφαιρικό πάνελ που θα αποτελείται από το Δράκο της ελληνικής καλαθόσφαιρας, Παναγιώτη Γιαννάκη και τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στους θριάμβους του Ευρωμπάσκετ 2005 και του Παγκοσμίου 2006, Μιχάλη Κακιούζη. Το ποδοσφαιρικό πάνελ θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βερνίκος με καλεσμένο το μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, Μιχάλη Καψή.

Η εκδήλωση πέραν των παρουσιάσεων και βραβεύσεων των επίσημων καλεσμένων – ομιλητών θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, βράβευση αθλητών τοπικών σωματείων οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα και χρήζουν ευσήμου μνείας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος και θα πραγματοποιηθεί την 16η Ιουνίου στις 19.00 στην Παλιά Ηλεκτρική.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ