28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Περαιτέρω ενίσχυση για Διαβητολογική Κλινική Νοσοκομείου Πάφου

Τα τελευταία χρόνια έγινε μεγάλη βελτίωση  στη Διαβητολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Πάφου, όμως σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη χρειάζονται να γίνουν ακόμη πολλά.

“Για να είμαστε ειλικρινείς η πρόοδος που έγινε στη Διαβητολογική Κλινική της Πάφου είναι τεράστια και το έργο που επιτελείται  σπουδαίο. Ειδικά η επικεφαλής  Ανθούλα Γεωργίου Δημητριάδη με τη Νοσηλεύτρια Γεωργία Παπαγεωργίου δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και το έργο τους είναι πραγματικά  αξιοθαύμαστο.

Μεγάλη είναι όμως  και η βοήθεια του υπευθύνου της Παιδιατρικής Κλινικής  ειδικού ενδοκρινολόγου Δρ Χάρη Στυλιανού, που πολλές φορές εργάζεται και πέραν των δυνατοτήτων του, αφού την ίδια στιγμή είναι και υπεύθυνος της Παιδοενδοκρινολογικής Κλινικής του Μακαρίου  Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημαντική είναι και η συμβολή του Δρ. Τρύφωνα Χριστοφόρου, όμως είναι μόνο δυο φορές την βδομάδα στο Νοσοκομείο της Πάφου. Και καταλήγει ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: ”

Εμείς εκείνο που απαιτούμε είναι να ενισχυθεί περαιτέρω η διαβητολογική κλινική και με άλλους ειδικούς ενδοκρινολόγους διαβητολόγους, που θα είναι καθημερινά στο Νοσοκομείο, όπως καθημερινά χρειάζονται και οι ψυχολόγοι, οι διατροφολόγοι. Ενίσχυση χρειάζεται και στο νοσοκομειακό προσωπικό, αφού οι ανάγκες είναι τεράστιες…!”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ