28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Πάφος: Ξήλωσαν το περίπτερο της παραλίας του ΣΟΔΑΠ: Καταγγελίες για “Αυθαίρετη παρέμβαση του Δήμου Πάφου”

Αυθαίρετη παρέμβαση του Δήμου Πάφου στο υποστατικό που βρίσκεται στην δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ, καταγγέλλει εκ μέρους των διαχειριστών του χώρου, μιλώντας στο PafosPress.com, ο δικηγόρος Τάκης Γεωργιάδης.

Ο Δήμος Πάφου” σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, “χωρίς κανένα διάταγμα στο δικαστήριο ξεκίνησε από νωρίς το πρωί να καταστρέφει το περίπτερο το οποίο λειτουργούσε στην δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ“.

Σύμφωνα με την σύμβαση, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, “προτού αφαιρεθεί θα έπρεπε προηγουμένως να αντικατασταθεί από σκιάδιο, το σχέδιο του οποίου θα είχε εγκριθεί από τον Δήμο Πάφου“.

Ο δικηγόρος Τάκης Γεωργιάδης, μιλώντας στο PafosPress ανέφερε και τονισε ότι ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε ενημέρωση για τις προθέσεις του Δήμου Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Στη σκηνή εργάζονται πέρα των 30 υπαλλήλων της δημοτικής υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να ξηλώσουν το υποστατικό.

Εν τω μεταξύ μιλώντας στο SigmaLive ο Φαίδωνας Φαίδωνος, ανέφερε ότι η ενέργεια αυτή του Δήμου βρίσκεται σε πλαίσια απόλυτης νομιμότητας μιας και απομακρύνει στην ουσία καθετί μη αδειούχο.
Στην περίπτωση των δυο αυτών περιπτέρων συμπλήρωσε ο κ.Φαίδωνος, δεν υπάρχει καμιά νόμιμη άδεια ανέγερσης. Το υποστατικό αυτό λειτουργεί για χρόνια παράνομα και έξω από κάθε νομιμότητα ανέφερε ο δήμαρχος.
«Στην εν λόγω κυρία, δόθηκε πριν χρόνια άδεια πλανοδιοπώλησης. Βάσει αυτής της άδειας λοιπόν η εν λόγω κυρία δημιούργησε το εν λόγω υποστατικό», ανέφερε ο Φαίδωνας Φαίδωνος.

 

Να σημειωθεί ότι στο σημείο υπήρχε και αστυνομική δύναμη.

Φωτορεπορτάζ:

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ