17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Δίπλα στους πολίτες Πενταράς και Τσαππής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επαφές με το κοινό με  πεζές περιπολίες ξεκίνησε σήμερα το πρωί , η αστυνομική διεύθυνση Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαππής ανέφερε, πως οι επαφές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου με τους πολίτες εντάσσονται στα πλαίσια των δράσεων της Αστυνομίας για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης του κοινού προς την Αστυνομία και της αύξησης του αισθήματος ασφάλειας και της συνεχούς επαφής με το κοινό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις πεζές περιπολίες, όπως είπε, συμμετείχαν ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς, ο ίδιος ως Βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου ,καθώς και άλλα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης  Πάφου με στόχο την αύξηση των επαφών μαζί με τους πολίτες σε  πολυσύχναστους χώρους .

Όπως εξήγησε ο κ. Τσαππής, πρόκειται για μια νέα προσέγγιση κοντά στο κοινό, ώστε να ακουστούν προβλήματα αλλά και διάφορες εισηγήσεις που μπορεί να γίνουν με στόχο την βελτίωση των σχέσεων της Αστυνομίας μαζί με τους πολίτες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα  με τον κ. Τσαπή  σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου της Κάτω Πάφου για συντονισμό και καλύτερο προγραμματισμό από τις διάφορες υπηρεσίες που θα λάβουν μέρος όπως Λιμενική Αστυνομία, ΜΜΑΔ, πυροτεχνουργοί, ανιχνευτικοί σκύλοι και Δ. Πάφου, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  για την ημέρα της Αστυνομίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ