20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: 8χρονο κοριτσάκι έπεσε απο λεωφορείο και κατέληξε στο Νοσοκομείο (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΙΟΥ)

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε σήμερα κοριτσάκι της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου στη Γεροσκήπου όταν κάτω άπο συνθήκες που διερευνούνται άνοιξε τη θύρα κινδύνου σε λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές στη Λεμεσό και έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Γονείς που επικοινώνησαν με το PafosPress.com αλλά θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους ανέφεραν ότι οι μαθητές αν και είχαν προσδεθεί με τις ζώνες ασφαλείες, όπως τους έδωσαν οδηγίες οι δάσκαλοι, κάποια στιγμή μια μαθήτρια ηλικίας 8 ετών φέρεται να γύρισε το χερούλι ασφαλείας της θύρας κινδύνου με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα και η ανήλικη μαθήτρια βρέθηκε στον δρόμο.

Για καλή της τύχη, όπως αναφέρει η καταγγελία, η οποία να σημειωθεί μεταφέρθηκε στους γονείς απο άλλους μαθητές, την στιγμή εκείνη το λεωφορείο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα αφού είχε ήδη βγει απο τον αυτοκινητόδρομο και κατευθυνόταν σε κοινότητα της Λεμεσού όπου ήταν ο προορισμός για την εκπαιδευτική εκδρομή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κοριτσάκι το οποίο φέρει κάταγμα στο χέρι και εκδορές στο πρόσωπο διακομίσθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως στο Νοσοκομείο Πάφου όπου των Πρώτων Βοηθειών και ακολούθως της απαιτούμενης περίθαλψης.

Παιδιά και εκπαιδευτικοί υπέστηκαν σοκ απο το περιστατικό με αποτέλεσμα να ενημερώσουν αμέσως τη διεύθυνση του σχολείου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το σημείο του ατυχήματος επισκέφθηκαν απο την πρώτη στιγμή τόσο ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος ενημερώθηκε απο δασκάλες, όσο και ο επιθεωρητής ο οποίος εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσε επίσκεψη στο σχολείο.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ