24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: 7ήμερη κράτηση σε δυο πρόσωπα για την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό- Ποιος ο λόγος της αντιπαράθεσης;

Απαγωγή, ξυλοδαρμό συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος σε βάρος δυο προσώπων, ηλικίας 28 και 48 ετών αντίστοιχα διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες από 19χρονο κάτοικο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον οποίο χθες το απόγευμα, έπεσε θύμα επίθεσης και απαγωγής από ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 19χρονος ενώ βρισκόταν στην πλατεία Γεροσκήπου δέχθηκε επίθεση από 48χρονο, ο οποίος φέρεται να τον χτύπησε και ακολούθως να τον έβαλε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του, αναχωρώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του νεαρού στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκαν ακόμη τρία άτομα και οι πέντε, αφού έφτασαν σε παραλιακή περιοχή, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον κτύπησαν γιατί, όπως υποστηρίζει, του είπαν ότι ο ίδιος εθεάθη κοντά στο σπίτι τους με πρόθεση να κλέψει οπότε έκαναν ότι έκαναν προληπτικά για να τον προειδοποιήσουν να μην το επιχειρήσει στο μέλλον.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι δυο ύποπτοι φέρονται να παραδέχθηκαν ότι έβαλαν τον νεαρό στο πορτ παγκαζ του οχήματος τους αλλά αρνούνται ότι τον κτύπησαν. Το δικαστήριο Πάφου εξέδωσε εναντίον τους, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, διάταγμα κράτησης επτά ημερών

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ