18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: 27χρονη κατήγγειλε βιασμό της- Μόλις άκουσε για ιατροδικαστή, άρχισε …”να τα μασάει” στην Αστυνομία

27χρονη από την Μεγάλη Βρετανία η οποία επισκέφθηκε την Πάφο για διακοπές κατήγγειλε βιασμό της και κλοπή των προσωπικών της αντικειμένων στην Αστυνομία όταν όμως οι ανακριτές της Δύναμης άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση η νεαρή άρχισε “να τα μασάει” και δεν θέλησε να προχωρήσει σε γραπτή καταγγελία ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεσή της για να προχωρήσει η υπόθεση με ιατροδικαστική έρευνα.

Αρχικά η νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες, προσήλθε με μώλωπες στο Νοσοκομείο καταγγέλνοντας τον βιασμό της από άγνωστους οι οποίοι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προθυμοποιήθηκαν να την πάρουν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει με τον φίλο της μετά από διασκέδαση σε νυκτερινό μπαρ.

Η παραπονούμενη ισχυρίστηκε ότι ενώ το αυτοκίνητο με τους αγνώστους κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο αυτοί ανάγκασαν τον φίλο της να εξέλθει και την οδήγησαν σε απόμερο σημείο όπου ένας από τους επιβαίνοντες την βίασε και τις έκλεψαν τη τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η νεαρή κληθείσα από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση αρχικά προέβαλε ενδοιασμούς όμως στην πορεία αποδέχθηκε να προχωρήσει με γραπτή καταγγελία. Ακολούθως όταν ενημερώθηκε ότι η διαδικασία προβλέπει να εξεταστεί και από ιατροδικαστή η 27χρονη Βρετανίδα αρνήθηκε να προχωρήσει με την καταγγελία ενώ δεν έδωσε ούτε τη συγκατάθεσή της για να την εξετάσει ιατροδικαστής.

Οι ισχυρισμοί της 27χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου.

Καταγγελία για βιασμό και ληστεία εξετάζει η Αστυνομία στην Πάφο, μετά από τον τραυματισμό γυναίκας το βράδυ του Σαββάτου (3/11).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γυναίκα είχε αναφέρει στο προσωπικό ξενοδοχείου, όπου διαμένει, ότι μια φίλη της έχει πέσει θύμα βιασμού και ληστείας.

Το προσωπικό ενημέρωσε την αστυνομία και στη συνέχεια άρχισαν έρευνες για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η γυναίκα που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ, ούτε εάν έχει πέσει θύμα βιασμού ούτε ληστείας.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ