23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ 2017: Το Σάββατο στο Χάνι, η τελευταία δράση του Peace2Peace

Από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 02-12-17 από τις 11.00 μέχρι τις 15.00 η δράση Peace2Peace του προγράμματος της Κοινωνικής Συμμετοχής , όπου ομάδα Γυναικών από όλες τις κοινότητες της Κύπρου, θα συναντηθούν αυτή τη φορά στο Χάνι του Ιμπραήμ για να γιορτάσουν την φιλία και την ειρήνη.

Παράλληλα με τα εγκαίνια της εγκατάστασης “Ονειροπαγίδες για την Ειρήνη” φτιαγμένες από τα μέλη της ομάδας με σμιλί, διοργανώνεται παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες, κατασκευές και εδέσματα από γυναίκες από όλη την Κύπρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπλέον, στις 11:30 παιδιά προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης θα μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδραστική παράσταση «Ο Κλόουν με την Εφημερίδα» απο τον Mohammed Awwad και στις 14:00 το Θέατρο Σύννεφο και η θεατροπαιδαγωγός Νεοφύτα Πολυδώρου ταξιδεύουν τα παιδιά με το τρυφερό και παραβολικό παραμύθι του Σελ Σιλβερσταϊν «Το Δεντρο που έδινε».

Είσοδος: Ελεύθερη.

Οι δημιουργοί της Δράσης Peace2Peace , ήταν τέσσερις γυναίκες με όραμα και αγάπη για την πόλη μας. Πρόκειται για τις Χριστιάνα Μουζούρη, Έλενα Δανιήλ και Nilgum Akin.

Συντονίστρια της Δράσης εκ μέρους του Οργανισμού Πάφος 2017 ήταν η Σωτηρούλα Κόνικκου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ