19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 32χρονο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 40χρονου – Καταζητούνται άλλοι δύο

Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η Αστυνομία Πάφου σε 32χρονο για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 40χρονου.


 

Το περιστατικό σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 16 Ιουλίου 2016 όταν ο 32χρονος από τη Ρουμανία μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του ηλικίας 36 και 26χρόνων αντίστοιχα ενώ βρισκόντουσαν στο σπίτι του 40χρονου θύματος για άγνωστο λόγο του επιτέθηκαν προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη και ακολούθως τον άφησαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο  40χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διπλό κάταγμα κάτω γνάθου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τα τρία πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό καταζητούντο, ωστόσο μόλις πριν από μερικές ημέρες έγινε η εξακρίβωση στοιχείων του ενός, του 32χρονου, ο οποίος ανακρινόμενος κατονόμασε και τους άλλους δύο που επίσης φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση και εναντίον τους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητούνται ενώ δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας η Αστυνομία να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ