23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών

Συνελήφθη σε χώρα του εξωτερικού με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του στις 17/5/2016, 30χρονος μόνιμος κάτοικος χώρας του εξωτερικού, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις παράνομης κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά το 2015. 



Ο 30χρονος παραδόθηκε στην Κυπριακή Αστυνομία και κατά τις πρωινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν).
.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης νέα επιτυχία της Αστυνομίας στο θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών θεωρείται μετά τον εντοπισμό μεγάλης φυτείας κάνναβης και ποσότητας κάνναβης σε δύο οικίες στην Πάφο.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν  το μεσημέρι της 9ης Μαρτίου του 2015 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθησαν αρχικά  βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ