19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 24χρονο για την κλοπή ποτών από κινέζικο εστιατόριο

Στη σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την κλοπή ακριβών ποτών από γνωστό κινέζικο εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου.

Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας Πάφου και μετά από μαρτυρίες συνελήφθη ο 24χρονος ενώ σε έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του και διάφορα ποτά που πιστεύεται πως είναι προϊόν κλοπής από το κινέζικο εστιατόριο

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών τις 23:00 το βράδυ της 29ης Μαρτίου και 22:00 επίσης το βράδυ στις 30 Μαρτίου άγνωστοι εισήλθαν σε αποθήκη του εστιατορίου που φυλάσσονταν στο ψυγείο  ποτά και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα ποτά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ανάμεσα στα κλαπέντα είναι διάφορα ουίσκι ,βότκες αλλά και δύο μπουκάλια σαμπάνιες που στοίχιζαν 300 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου  και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν τη πόρτα της αποθήκης με σωματική βία.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ