22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 20χρονο που πήγε σε πολυσύχναστη γειτονιά να κλέψει (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ)

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 20χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο νεαρός με καταγωγή απο την Ουκρανία και μόνιμος κάτοικος σε κοινότητα που βρίσκεται Ανατολικά της Πάφου εντοπίστηκε σε πολυκατοικία στην Πάφο και συγκεκριμένα στην οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη να κινείται ύποπτα.

Σε έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, μια πένσα και ένα κατσαβίδι, για τα οποία δεν μπόρεσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις. Ικανοποιητικές απαντήσεις δεν μπόρεσε επίσης να δώσει για το πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος αφού είναι κάτοικος άλλης περιοχής, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του τα πιο πάνω.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 20χρονος ο οποίος φαίνεται απασχόλησε την Αστυνομία και στο παρελθόν για άλλες ακόμη πιο σοβαρές υποθέσεις συνελήφθη και τέθηκε υπο κράτηση για να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση εντάλματος κράτησής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ