19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 19χρονο Παφίτη- Τροχαίο, φασαρία στο Νοσοκομείο και εξύβριση αστυνομικού

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος, από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος, οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, άρνησης παροχής δείγματος εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλης, εξύβρισης αστυνομικού, απειλής βιαιοπραγίας, πρόκλησης ανησυχίας και μέθης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 το πρωί στο δρόμο της Χλώρακας όταν το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες. Στον νεαρό έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 119mg ενώ το επιτρεπόμενο για την ηλικία του νεαρού είναι 9 mg.

Στη σκηνή έφθασε ασθενοφόρο αφού η μία εκ των δύο κοριτσιών παραπονέθηκε για πόνο στον αυχένα. Ο 19χρονος, ο οποίος είπε ότι αισθανόταν πόνο, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου ωστόσο δεν επέτρεψε στον ιατρό να τον εξετάσει και συνέχιζε να προκαλεί φασαρία, εξυβρίζοντας και το μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 19χρονος συνελήφθη ενώ η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ