24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε μαθητή για την υπόθεση πυροβολισμού 50χρονου ποδηλάτη

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης τραυματισμού στην Πάφο, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου, ηλικίας 16 ετών.

Η πρώτη σύλληψη αφορούσε στρατιώτη, ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε το διπλοκάμπινο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 18χρονου που κατάγεται από χωριό της Πόλης Χρυσοχούς, ο οποίος ανακρινόμενος κατονόμασε και το δεύτερο πρόσωπο, μαθητή, που αναζητεί η Αστυνομία. Ο 18χρονος ανέφερε πως η ρίψη σφαιριδίου έγινε από το αεροβόλο όπλο και πως ήταν τυχαία και όχι εκ προθέσεως.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 18χρονου εντοπίστηκαν και παραλήφθησαν ένα κυνηγετικό, ένα φλομπέρ και ένα αεροβόλο. Τα ανευρεθέντα θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 50χρονος Γερμανός τουρίστας, ενώ ποδηλατούσε κατά μήκος του δρόμου από τον κατασκηνωτικό χώρο προς το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο που προέρχονταν από εξ αντιθέτου κινούμενο προς αυτόν διπλοκάμπινο όχημα και ένιωσε κάψιμο στο αριστερό του γόνατο .

Ακολούθως ο 50χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη τραύμα από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου, το οποίο σφηνώθηκε στο πόδι του.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, ενώ χτες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί το σφαιρίδιο.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα διήμερης κράτησής τους

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ