25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δυο νεαρούς 19 και 18 ετών

Σύμφωνα με την Αστυνομία λήφθηκε πληροφορία στις 22:00 χτες το βράδυ από συγκεκριμένο πρόσωπο ότι ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητο του σε δρόμο  στην Πάφο , ακολουθούσε όχημα το οποίο είχε εντοπίσει λίγο νωρίτερα στο χωράφι του σε κάποιο χωριό της Πάφου. Με την συνδρομή του πολίτη η Αστυνομία εντόπισε το ύποπτο όχημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι το ύποπτο όχημα ήταν κλοπιμαίο και είχε καταγγελθεί η κλοπή του χτες .

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος ηλικίας 19 ετών και 18 ετών αφού ανακόπηκαν, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία μικρής αξίας καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα στην κατοχή του 18χρονου η Αστυνομία εντόπισε πτυσσόμενο ρόπαλο , ρολόι χειρός, ένα φορητό φορτιστή ενώ στην κατοχή του 19χρονου εντόπισε κατσαβίδι, δύο ανοιγμένα μαχαίρια, κατσαβίδι, δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης στην κατοχή του 19χρονου εντοπίστηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικών, 0,2 γραμμάρια μεταμφεταμίνης και εντός του οχήματος μισό γραμμάριο κάνναβης.

Όπως διαφάνηκε μάλιστα για τον 18χρονο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του αφού όπως διαφάνηκε αυτός σχετίζεται και με την υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής  στην επαρχία Πάφου, για την οποία συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 24 χρόνων στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019 . 

Οι 25χρονος και 24χρονη εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τη διάρρηξη της κατοικίας και συνελήφθησαν αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα και άλλη περιουσία, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και την ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου)  .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ