23.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση απαγωγής και παρενόχλησης 22χρονης: 4ήμερη προσωποκράτηση στον 22χρονο ύποπτο

Τετραήμερη προσωποκράτηση εναντίον 22χρονου εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση απαγωγής και άσεμνης επίθεσης εναντίον 22χρονης.


Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν 22χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 22χρονος από τη Ρουμανία τη μετέφερε σε απόμερο μέρος χωρίς τη θέλησή της και της επιτέθηκε άσεμνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com η νεαρή κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι ενώ χθες το βράδυ σχόλασε απο τη δουλειά ο νεαρός Ρουμάνος ο οποίος την γνώριζε προθυμοποιήθηκε να την πάρει σπίτι όμως αντ’ αυτού την οδήγησε σε απόμερο μέρος και προσπάθησε να έρθει “πιο κοντά” μαζί της όχι όμως να τη βιάσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η νεαρή αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει ζητώντας του έντονα να σταματήσει και να την πάρει στο σπίτι της. Ακολούθως η παραπονούμενη πήγε στην Αστυνομία Πόλεως Χρυσοχούς και τον κατήγγειλε για άσεμνη επιθεση.

Λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 22χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις σοβαρές κατηγορίες της άσεμνης επίθεσης, της απαγωγής και της κοινής επίθεσης.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ