21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Το φαινόμενο “Γιάγκος- Τεεελοοος” και …το ντελίριο των χιλιάδων views

Καθημερινά μέσα από τη σελίδα μας προβάλουμε πολλές ειδήσεις, σχόλια ή και ανακοινώσεις που δεν εμπίπτουν απαραίτητα στο φάσμα της ειδησεογραφίας ή της ενημέρωσης αλλά ίσως να είναι πιο ανάλαφρες για αυτούς που θέλουν και διασκέδαση και πιο light δημοσιεύματα στην καθημερινότητά τους.

Σήμερα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το Παφίτικο φαινόμενο “Γιάγκος- Τεεελοοος” γιατί δικαιωματικά ο νεαρός και ταλαντούχος (όπως αποδεικνύεται) συμπολίτης μας έστρεψε την προσοχή προς το μέρος του με τον πιο εμφαντικό τρόπο, “τσαλακώνοντας” συνειδητά την εικόνα του αλλά προσφέροντας ταυτόχρονα και άφθονο γέλιο.

Ο Γιάγκος ζει στην Πάφο, στον Μουτάλλο συγκεκριμένα και με την επινόησή του να αρχίσει σιγά σιγά να βάζει βίντεο στα Social Media στα οποία διακωμωδεί διάφορα θέματα της επικαιρότητας κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να “κερδίσει” πολλούς followers και βεβαίως τα βιντεάκια του να καταγράφουν δεκάδες χιλιάδες views. Κάποια μάλιστα έχουν ξεπεράσει και τις 100.000 μόλις σε μερικά εικοσιτετράωρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μπορεί πίσω από όλο αυτό που φαίνεται στο βίντεο να παρουσιάζεται ένας νεαρός σε καταστάσεις αμοκ όμως ο Γιάγκος, για όσους τον γνωρίζουν προσωπικά, είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ευαίσθητος και κοινωνικά συνειδητοποιημένος αφού δεν παραλείπει στα βίντεό του να σχολιάσει με χιούμορ και καυστικό τρόπο είτε την Black Friday είτε τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Ακάμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γνωστός πλέον σε όλη την Πάφο Γιάγκος και σιγά σιγά και στην Κύπρο κατάφερε να προσφέρει διασκέδαση και χαλάρωση αλλά και να γίνει σύνθημα στα χείλη αρκετών ακόλουθών του που με κάθε ευκαιρία φωνάζουν…Τεεεελοοοοος κάνοντας και τη σχετική κίνηση του Γιάγκου!

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να ακολουθήσετε τον Γιάγκο στο Facebook ενώ 

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να ακολουθήσετε τον Γιάγκο στο Instagram 

Δείτε πιο κάτω το βίντεο του Γιάγκου με τις 123 χιλιάδες views! 

BLACKMASK

Black Mask Barber Shop Kourdos 2 https://www.instagram.com/giangos_teeelooss#cyprus #blackmask #teeeloosWATCH UNTIL THE END

Gepostet von Γιάγκος Original Giangos Τέέέέέέέλος am Donnerstag, 21. November 2019

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ