27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα αξίας 1000€ – Μια δωρεά της οικογένειας Νίκου Μούντη

ΔΩΡΕΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΝΤΗ

 Με τη δωρεά της οικογένειας Νίκου Μούντη, το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος προσφέρει κάθε χρόνο σε ένα ή δύο μαθητές μαθήματα ισάξια των 1000 ευρώ.

 Δικαίωμα να αιτηθουν της δωρεάς έχουν όλοι οι μαθητές κάτω των 18 ετών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν σε ψηφιακή μορφή στη διεύθυνση email [email protected] ένα βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από μερικά δείγματα της δουλειάς τους και μία σύντομη παρουσίαση των λόγων για τους οποίους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τα μαθήματα. Επίσης, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισυνάψει στο email οποιοδήποτε υλικό θεωρεί ότι υποστηρίζει την επιλογή του.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι η 15η Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποταθείτε στο Κέντρο Τεχνών Κίμωνος.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΝΤΗΣ

 Ο Νίκος Γ. Μούντης γεννήθηκε στην Πάφο την 7.1.1945.  Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και εργάστηκε και  ολοκλήρωσε την πρακτική του στην Αγγλία. Ακολούθως έζησε και εργάστηκε  ως Ιατρός στην Πάφο.  Κατά την διάρκεια της ζωής του, εκτός από το πάθος του με την ιατρικη, αγαπούσε εξίσου την τέχνη, τον χορό και ιδιαίτερα την μουσική.  Πιο σημαντική όμως ήταν η ανιδιοτελής  προσφορά του προς τον συνάνθρωπό του και η αγάπη του προς τους συμπολίτες του.   Στήριζε με όποιο τρόπο μπορούσε φτωχές οικογένειες με παιδιά, πάντοτε αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντοτε  ήθελε, στον  βαθμό που αυτό ήταν δυνατό, όλα  τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες. Απεβίωσε την 16.5.91 λόγω ασθένειας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ