15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Τον προορισμό των ναρκωτικών ψάχνει η Αστυνομία

Τον τελικό προορισμό των ναρκωτικών αναζητεί η Αστυνομία μετά τη σύλληψη τριών προσώπων, στην Πάφο. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Κύπρου Στέλιος Σεργίδης σε δηλώσεις του, ανέφερε πως τα δύο νεαρά πρόσωπα, ηλικίας 27 και 24 ετών, από την Πάφο, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής ναρκωτικών, παράνομης χρήσης και παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη την ΥΚΑΝ.


 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σεργίδης είπε πως η ΥΚΑΝ εξετάζει πού θα κατέληγαν τα ναρκωτικά, αφού η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σύμφωνα με την πληροφορία που κατείχε, ο ύποπτος 27 ετών φέρεται να προμήθευε σε άλλα πρόσωπα ναρκωτικά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 27χρονος, συνέχισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, έχει απασχολήσει αρκετές φορές την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ενώ ο 24χρονος ακόμη μια φορά.

Τόσο τα δύο πρόσωπα όσο και μια 17χρονη εντοπίστηκαν στις 2 περίπου τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Μηλιού της επαρχίας Πάφου όπου είχαν μεταβεί για το πότισμα επτά υπό καλλιέργειας φυτών κάνναβης, ύψους 15 – 60 εκατοστών περίπου.

Ο κ. Σεργίδης είπε πως για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να ληφθούν ακόμη 28 καταθέσεις από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον των υπόπτων ενώ θα γίνει και μια έρευνα σε συγκεκριμένο ανοικτό χώρο.

Εναντίον των δύο νεαρών προσώπων το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διατάγματα κράτησης 6 ημερών ενώ εναντίον της 17χρονης διάταγμα διήμερης κράτησης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ